Transfernieuws

'Goed nieuws voor Mazraoui: Bayern wil af van Frans international'

'Goed nieuws voor Mazraoui: Bayern wil af van Frans international'

09-12-2022 12:21

De wegen van Benjamin Pavard en Bayern München zullen binnen afzienbare tijd scheiden, meldt BILD-journalist Christian Falk. Volgens de clubwatcher van Der Rekordmeister is een vertrek van de Frans international bespreekbaar.

Bij Bayern is Pavard inmiddels voorbijgestreefd door Noussair Mazraoui op de rechtsbakpositie en ook bij de nationale ploeg is hij op dit WK zijn basisplek kwijt. Volgens diverse Duitse media is er onvrede binnen de Bayern-selectie over het functioneren van de 26-jarige verdediger. Ze zouden onder meer hun beklag bij de leiding hebben geuit over de 'lage kwaliteit' van Pavard.

In een eerder stadium liet de international al ontvangen dat voor hem een vertrek bij Bayern niet uitgesloten was. In de podcast Bayern Insider stelt Falk nu dat Bayern 'waarschijnlijk' in gaat stemmen met een vertrek van Pavard, nu de verdediger zelf de stekker uit de onderhandelingen over een nieuw contract heeft getrokken. Als hij niet meer in de selectie past, werkt de club mee bij een 'marktconform bod'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!