Nieuws

Romano: Barça wil contract Dembélé openbreken na sterke comeback

Romano: Barça wil contract Dembélé openbreken na sterke comeback

09-12-2022 09:38 Laatste update: 10:03
1

Een jaar geleden leek het zeer onwaarschijnlijk, maar Ousmane Dembélé is weer op het rechte pad beland en daar wil FC Barcelona de Fransman voor belonen. De vleugelspeler ligt tot 2026 vast bij de Catalanen, maar de club heeft de intentie dat contract open te breken. 

In januari van dit jaar deed Barcelona er nog alles aan om Dembélé van de hand te doen. De Fransman zou kampen met discipline-problemen en had een gameverslaving. Inmiddels is de Fransman echter in topvorm, zowel bij Barcelona als bij de nationale ploeg van Frankrijk. Dembélé gaf tot dusver twee assists op het WK in Qatar en was bij Barcelona in twintig wedstrijden goed voor vijf goals en zeven assists.

Het contract van Dembélé loopt tot 2026 door, maar Barcelona hoopt de Fransman zo lang mogelijk in het Spotify Camp Nou te houden. De club wil na het WK in gesprek met de vleugelspeler om het contract open te breken en te verlengen. Dembélé staat zaterdag in de kwartfinale van het WK tegenover Engeland met Frankrijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!