Transfernieuws

'Twente laat oog vallen op Griekse rechtsback met aflopend contract'

'Twente laat oog vallen op Griekse rechtsback met aflopend contract'

14-12-2021 12:43

FC Twente hoopt een nieuwe rechtsback vast te leggen. Volgens Griekse media gaat het om Manolis Saliakas, een verdediger die nu nog onder contract staat bij PAS Giannina.

Saliakas komt sinds 2020 uit voor Giannina en is daar onbetwist basisspeler, maar heeft ook een aflopend contract. Dat is ook Twente opgevallen: volgens Sport24 wil Jan Streuer, technisch directeur van de Tukkers, Saliakas al in de winter naar de Grolsch Veste halen. Als dat niet lukt, probeert hij het in de zomer opnieuw en hoeft hij geen transfersom voor de Griek te betalen.

Het Griekse medium schrijft dat de scouts van Twente 'geen enkele wedstrijd van Giannina' hebben gemist om de 25-jarige back te bekijken. Zijn prestaties tegen topclubs als PAOK en Panathinaikos waren overtuigend genoeg om in de winterstop zaken te doen. Saliakas kan bij Twente samen komen te spelen met landgenoot Dimitris Limnios.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!