Reactie

PSV hoorde niets over vertrekwens van ongelukkige Zahavi

PSV hoorde niets over vertrekwens van ongelukkige Zahavi

14-12-2021 12:26

PSV is niet op de hoogte van een eventuele vertrekwens van Eran Zahavi. Afgelopen week werd er opnieuw ingebroken bij de spits uit Israël, die daar helemaal klaar mee zou zijn.

Op dit moment herstelt Zahavi van een knieblessure en dat doet hij in Dubai, waar hij met zijn gezin verblijft. Nu er voor de tweede keer in een half jaar tijd ingebroken is in zijn Amsterdamse woning, voelt de Israëliër er volgens media uit zijn thuisland weinig voor om nog terug te keren naar Nederland. De overvallers zouden een ravage achtergelaten hebben.

PSV stelt echter van niets te weten. "Wij hebben het ook gelezen, maar bij PSV is er verder niets over bekend", reageert algemeen directeur Toon Gerbrands tegenover het ANP op de vermeende vertrekwens van hun spits. Gerbrands gaf ook te kennen dat PSV maandagmiddag nog niet met Zahavi sprak over de inbraak in zijn huis.

Tot de winterstop zal Zahavi in ieder geval niet meer in actie komen voor PSV. Een half jaar geleden, toen er voor het eerst werd ingebroken bij de spits, waren zijn vrouw en vier jonge kinderen thuis. Zij werden vastgebonden en bedreigd door de overvallers. De spits overwoog toen ook om weg te gaan uit Nederland, maar uiteindelijk besloot hij om toch te blijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!