Nieuws

Paris Saint-Germain-eigenaar onthult interesse in bijna transfervrije Rashford

Paris Saint-Germain-eigenaar onthult interesse in bijna transfervrije Rashford

08-12-2022 22:28
1

Mocht Marcus Rashford deze zomer transfervrij vertrekken bij Manchester United, staat de deur bij Paris Saint-Germain wagenwijd open. Dat onthult eigenaar Nasser Al-Khelaifi in een interview met Sky Sports.

Rashford beschikt bij United over een aflopend contract en dus wordt zijn situatie nauwlettend in de gaten gehouden door andere clubs. "Als Rashford gratis zou zijn, zou elke club achter hem aanzitten", vertelt Al-Khelaifi. "Hij is echt een geweldige speler. We laten hem nu volledig focussen op het WK. Als we in januari nog geïnteresseerd zijn, wat ik wel hoop, dan kunnen we zeker met hem om de tafel gaan."

Al Khelaifi gaat ook in op de situatie van Lionel Messi. De Argentijnse vedette blijft ondanks de geruchten PSG toch trouw. "Absoluut. Ik weet zeker dat hij blijft. Messi heeft het erg naar zijn zin, dat zie je ook aan zijn prestaties op het WK. Als hij het bij ons niet fijn zou hebben dan had je dat echt wel aan zijn spel gezien", aldus de eigenaar van PSG.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!