Transfernieuws

PSG-baas verstopt zich niet: 'Hem halen? Waarom niet? Hij is erg gewild'

PSG-baas verstopt zich niet: 'Hem halen? Waarom niet? Hij is erg gewild'

08-12-2022 17:44 Laatste update: 17:48

Nasser Al-Khelaifi, de clubpresident van Paris Saint-Germain, stelt dat de Franse topclub zeer gecharmeerd is van Marcus Rashford. De Engelse aanvaller loopt binnenkort uit zijn contract en PSG hoopt dan ook toe te slaan.

Al-Khelaifi sprak in een exclusief interview met Sky over een mogelijke komst van Rashford. "Rashford is nog zo'n speler... hij is geweldig, en straks ook transfervrij? Elke club zal achter hem aanzitten", stelt de clubpresident. "We verbergen dat ook niet. Beide partijen hebben al eens eerder gesproken, maar het was niet het juiste moment. Misschien in de zomer? Waarom niet? We gaan niet nu praten, laat de spelers maar eerst het WK afronden."

Rashford zit sinds 2016 bij het eerste elftal van Manchester United. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding op Old Trafford. Rashford beleefde de laatste jaren een lastige periode bij United, maar heeft het vertrouwen van manager Erik ten Hag en is sinds diens komst opgeleefd. Het contract van Rashford loopt de komende zomer af, maar er is wel een optie tot een extra jaar opgenomen in het contract. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!