Nieuws

'Messi verrast ons nog iedere dag, maar Frenkie is ook geweldig voor Nederland'

'Messi verrast ons nog iedere dag, maar Frenkie is ook geweldig voor Nederland'

08-12-2022 17:06

Alexis Mac Allister staat iedere dag nog te kijken van de kunststukjes van Lionel Messi. De 35-jarige Argentijn pakt zijn land nog altijd bij de hand, al lopen bij Oranje ook goede spelers rond, weet de middenvelder van Brighton & Hove Albion FC.

Mac Allister sprak op de persconferentie van de nationale ploeg van Argentinië over La Pulga, die al drie keer scoorde op dit WK. "Hij is in vorm en gelukkig. Dat is heel belangrijk voor ons. Hij verrast ons nog iedere dag. Hij doet ongelooflijke dingen op de training en in de wedstrijden."

In Argentinië kijkt men met argusogen naar Frenkie de Jong bij Oranje. Aan onderschatting doen de Argentijnen niet, stelt Mac Allister. "We weten dat hij een geweldige speler is die heel belangrijk is voor Nederland", wordt gezegd over de middenvelder van FC Barcelona. "Maar we focussen ons sowieso niet op één speler, we kijken naar het geheel." Oranje en Argentinië trappen vrijdagavond om 20.00 uur af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!