Nieuws

L'Équipe noemt verrassend 'gevaar' voor Fransen richting duel met Engeland

L'Équipe noemt verrassend 'gevaar' voor Fransen richting duel met Engeland

08-12-2022 16:53
0

Het Franse dagblad L'Équipe blikt vooruit op het treffen tussen Frankrijk en Engeland en geeft een verrassende naam als 'gevaar' voor Les Bleus. Niet Harry Kane, niet Phil Foden, maar Harry Maguire is een speler waar de Fransen voor moeten oppassen.

Het Franse blad verwijst naar de standaard situaties van de Engelsen en hoe Maguire daar continu een gevaar is voor de tegenstander. Maguire staat op plek vier van de Engelse topscorers sinds de komst van bondscoach Gareth Southgate. 'Terwijl de staf van The Three Lions het hoofd breekt om Kylian Mbappé af te stoppen, heeft het Franse team ook werk te doen. Les Bleus moeten denken aan Harry Maguire, de belichaming van de Engelsen, de dreiging van de spelhervatting', wordt geschreven.

Engeland wordt in Frankrijk zeker niet onderschat. 'Het belangrijke werk van Southgate wordt in de loop der tijd waargenomen. De selectie bleef op koers tijdens de laatste kwalificatiecampagne voor het WK en werd zonder te veel moeite eerste in de groep door dertien keer te scoren. De Fransen zullen het op fysiek gebied zwaar hebben tegen de Engelsen.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie