Transfernieuws

ESPN: Manchester United werkt aan komst van transfervrije WK-doelman

ESPN: Manchester United werkt aan komst van transfervrije WK-doelman

08-12-2022 16:19

Manchester United wil de komende zomer werk maken van Yann Sommer. De Zwitserse doelman staat goed op de kaart bij The Red Devils en sorteert voor op een mogelijk vertrek van David de Gea. 

ESPN meldt dat Sommer een goede kans maakt naar Old Trafford te verhuizen. De doelman loopt de komende zomer uit zijn contract bij Borussia Mönchengladbach en maakte een goede indruk bij Zwitserland tijdens het WK. David de Gea loopt in de zomer van 2023 ook uit zijn contract, maar heeft wel een optie tot een extra jaar opgenomen. De Spaanse doelman is al sinds 2011 actief bij United.

United moet nog altijd beginnen met de gesprekken met De Gea over een nieuw contract en het blijft de vraag of die gesprekken gaan komen. De verwachting is bovendien dat Martin Dubravka volgend seizoen terugkeert bij Newcastle United, dat het goed doet in de competitie. Sommer stond tussen 2006 en 2014 op doel in Zwitserland en is de laatste acht jaar actief voor Mönchengladbach.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!