Nieuws

Memphis niet gediend van Driessen-vraag: 'Je had wel iets beters kunnen verzinnen'

Memphis niet gediend van Driessen-vraag: 'Je had wel iets beters kunnen verzinnen'

08-12-2022 14:56
4

Memphis Depay is tijdens de persconferentie teruggekomen op zijn uitspraken over zijn favoriete aanvalspartner. Bovendien stoort de aanvaller van Oranje zich aan de vraagstelling van Valentijn Driessen.

In een eerder interview gaf Memphis aan dat hij liever met Steven Bergwijn aan zijn zijde speelt in de aanval van het Nederlands elftal. Cody Gakpo zou er dan overheen moeten komen volgens de aanvaller van FC Barcelona.

Tegenover Driessen komt Memphis terug op die uitspraken. "Na de wedstrijd werd mij gevraagd hoe het was met Cody te spelen", aldus de spits."Het is niet zo dat ik erop attendeerde. Maar goed, ik heb een goed gevoel met Steven (Bergwijn, red.) en dat is ook gebleken een aantal wedstrijden. Uiteindelijk moet er gepresteerd worden, wie er ook naast mij staat."

Daarnaast was Memphis niet gediend van de vraag of hij Louis van Gaal ziet als 'een rare oom waar je je soms voor schaamt'. "Die laatste vraag vind ik een beetje... je had wel wat beters kunnen verzinnen, denk ik. Ik denk dat onze trainer af en toe karakter heeft en humor. Dat kan iedereen wel waarderen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s