Transfernieuws

Italiaanse media pakken uit: 'Ontevreden Ziyech hard op weg naar Italië'

Italiaanse media pakken uit: 'Ontevreden Ziyech hard op weg naar Italië'

08-12-2022 12:05 Laatste update: 12:07
1

De transfersoap rondom Hakim Ziyech is al maandenlang gaande, maar volgens La Gazzetta dello Sport is deze mede door het WK in een stroomversnelling geraakt. AC Milan wil de aanvaller graag overnemen van Chelsea FC, waar Ziyech maar niet aan de bak komt.

Volgens de roze sportkrant is er eindelijk sprake van een ontwikkeling tussen de twee clubs. 'Ziyech wordt al enige tijd gevolgd door de club, maar de onderhandelingen lijken nu in een krachtige versnelling te zijn beland', wordt onder meer geschreven. Ziyech werd aan het einde van de zomertransferperiode ook in verband gebracht met Ajax, maar dat ging uiteindelijk niet door. De Rossoneri zijn bereid naar verluidt vijftien miljoen euro neer te leggen voor de oud-speler van Ajax.

Ziyech gooit hoge ogen op het WK met Marokko. Het land schakelde Spanje uit in de achtste finales en staat in de kwartfinales tegenover Portugal. Ziyech scoorde tot dusver één keer in Qatar en zorgt samen met Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat voor veel gevaar bij de ploeg. Volgens La Gazzetta dello Sport zou AC Milan willen aansturen op een huurdeal met optie tot koop. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!