Nieuws

Portugese bond ontkent Ronaldo-verhaal en komt met statement

Portugese bond ontkent Ronaldo-verhaal en komt met statement

08-12-2022 11:17 Laatste update: 11:19

Cristiano Ronaldo overwoog een WK-exit na naar de bank te zijn verwezen tegen Zwitserland, meldt het Portugese Record. De vedette mocht slechts de laatste twintig minuten meedoen in de achtste finale. De Portugese bond ontkent het gerucht stellig

Ronaldo was in de eerste drie wedstrijden op het WK nog basisspeler en daarmee leek zijn plek redelijk onbetwist bij de ploeg. Bondscoach Fernando Santos had een fikse woordenwissel met de sterspeler en na het voorval nam Ronaldo zijn woorden terug, aldus Record.

De Portugese voetbalbond wil niets weten van het gerucht. 'Het nieuws dat deze donderdag is vrijgegeven meldt dat Cristiano Ronaldo tijdens een gesprek met Fernando Santos gedreigd de ploeg te verlaten. De bond verduidelijkt dat de aanvoerder op geen enkel moment hiermee heeft gedreigd. Het nationale team is vanaf de eerste dag volledig toegewijd en enthousiast in het behalen van ons doel: zorgen voor de beste WK-deelname ooit voor Portugal', laat de bond weten in een statement

Gonçalo Ramos kreeg tegen de Zwitsers de voorkeur in plaats van Ronaldo en liet een geweldige indruk achter. De jonge aanvaller was drie keer trefzeker in de 6-1 overwinning van de Portugezen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!