Nieuws

Argentijnse blessure-update: Scaloni kan weer glimlachen na woensdagtraining

Argentijnse blessure-update: Scaloni kan weer glimlachen na woensdagtraining

08-12-2022 09:15

De euforie rondom het mogelijk niet meespelen van Rodrigo De Paul kan weer worden getemperd. De middenvelder van Argentinië werd woensdag neergezet als twijfelgeval tegen het Nederlands elftal, maar kan naar eigen zeggen gewoon spelen.

De Paul is een belangrijke pion in de ploeg van Lionel Scaloni. De all-round middenvelder speelde tot nu toe alle WK-minuten en wordt gezien als de bewaker van Lionel Messi. Hamstringklachten leken roet in het eten te gooien van de Argentijn, maar niets is minder waar.

Op zijn eigen Instagram-kanaal liet De Paul weten dat 'alles goed is'. 'We blijven werken en bereiden de laatste details voor. Op naar een nieuwe finale!', voegde de speler van Atlético Madrid er nog aan toe, die ook goed nieuws heeft gekregen rondom het meespelen van Ángel Di Maria. De buitenspeler van Juventus zou de hele woensdagtraining hebben afgewerkt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rodrigo De Paul (@rodridepaul)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!