Nieuws

'Blessure Mbappé valt mee: Franse ster heeft groepstraining woensdag weer hervat'

'Blessure Mbappé valt mee: Franse ster heeft groepstraining woensdag weer hervat'

07-12-2022 18:46
1

Kylian Mbappé heeft de training bij Frankrijk weer hervat. De Franse superster ontbrak afgelopen dinsdag op de groepstraining, maar dat blijkt allemaal mee te vallen.

Dat meldt Le Parisien. Mbappé zou dinsdagavond de groepstraining hebben overgeslagen, maar woensdag gewoon weer zijn aangesloten. De snelle linksbuiten heeft diezelfde dag een individueel programma afgewerkt. Dat zou alles te maken hebben met lichte klachten aan de enkel, waardoor hij de wedstrijd tegen Tunesië ook al niet zo hebben gespeeld.

De afwezigheid van Mbappé zou volgens het Franse medium eigenlijk gezien kunnen worden als een extra rustdag, waar uit geconcludeerd kan worden dat er van een ernstige blessure geen sprake is. Een flinke opluchting voor de Fransen, die de topscorer van het WK niet kunnen missen. De ster van Paris Saint-Germain wist dit WK al vijf keer tot scoren te komen en twee assists te geven.

Het duel tussen Frankrijk en Engeland staat gepland voor aankomende zaterdag, om 20.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!