Nieuws

'Nog meer problemen voor Argentinië: middenvelder werkt apart programma af'

'Nog meer problemen voor Argentinië: middenvelder werkt apart programma af'

07-12-2022 18:29
1

Het meespelen van Rodrigo De Paul tegen het Nederlands elftal is onzeker, meldt de Argentijnse tak van ESPN. De middenvelder zou lichte klachten hebben en een ander trainingsprogramma hebben afgewerkt in aanloop naar de wedstrijd tegen Oranje.

Volgens een journalist van het Argentijnse medium zou De Paul woensdag een ander trainingsprogramma hebben afgewerkt dan de rest van de selectie. Voorafgaand aan de training zou de middenvelder onderzoeken hebben gehad om een mogelijke blessure te herkennen. De uitslag van dit onderzoek zou kunnen wijzen op een kwetsuur aan de rechter hamstring.

De Paul is niet de enige speler van Argentinië die onzeker is voor het duel met Oranje. De afgelopen dagen sijpelden de berichten al binnen over het mogelijk ontbreken van Ángel Di Maria en Alejandro Goméz, waardoor de problemen zich op lijken te stapelen voor bondscoach Lionel Scaloni.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!