Nieuws

Familie Nouri 'emotioneel' na eerbetoon Marokko: 'Reageerde met een glimlach'

Familie Nouri 'emotioneel' na eerbetoon Marokko: 'Reageerde met een glimlach'

07-12-2022 17:15 Laatste update: 17:21

De familie van Abdelhak Nouri heeft gereageerd op het eerbetoon van de Marokkaanse ploeg na afloop van de stunt tegen Spanje.

Het shirt van Nouri werd na afloop door Sofyan Amrabat in de lucht gehouden. Terwijl de middenvelder dat deed werd hij omringd door de gehele selectie van het Marokkaanse elftal en de naam van Nouri werd gescandeerd. Vader Mohammed Nouri zal het eerbetoon nooit vergeten. "Het was heel emotioneel voor ons en de hele familie. Respect voor de jongens en hoe zij dat gedaan hebben", aldus de vader tegenover de NOS.

Nadat Marokko via penalty's aan het langste eind trok tegen Spanje, ging vader Nouri langs zijn zoon. "Dan laat ik hem de video's zien van Marokkanen die feestvieren. Hij reageert met een glimlach, wenkbrauwen omhoog of een knipoog. Dat betekent dat hij blij is. Af en toe wordt hij emotioneel, maar gister was het een glimlach."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!