Nieuws

Schreuder wil met Ajax de transfermarkt op: 'Moet wel direct inzetbaar zijn'

Schreuder wil met Ajax de transfermarkt op: 'Moet wel direct inzetbaar zijn'

07-12-2022 12:56
1

Ajax gaat zich mogelijk melden op de transfermarkt in januari. Voor de camera van Ajax TV bevestigde trainer Alfred Schreuder dat zijn ploeg wellicht op zoek gaat naar de nodige versterkingen.

De eerste seizoenshelft van Ajax verliep teleurstellend. De Amsterdammers ging roemloos ten onder in de Champions League en bezetten momenteel een tweede plek in de Eredivisie. Voor Schreuder reden genoeg om zich te gaan mengen op de winterse transfermarkt. "Een club als Ajax moet altijd kijken naar versterkingen. Dat zijn we ook verplicht als je weet wat we willen. Maar het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. Ik vind ook: als we iets halen, moet het direct inzetbaar zijn. Dat hebben we natuurlijk met de club besproken, maar dat is niet iets wat ik voor de camera hoef te delen."

Ondanks de tweede plek in de competitie is de trainer van Ajax niet tevreden met het vertoonde spel. "We moeten naar onszelf kijken. Simpel voorbeeld: als we aan het aanvallen zijn en we zijn dominant dan kan het niet zo zijn dat beide backs weg zijn. Dat is iets heel simpels. Dat leer je al vrij vroeg in het voetbal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!