Nieuws

'Dortmund anticipeert op vertrek Bellingham: oog valt op Ajacied na sterk WK'

'Dortmund anticipeert op vertrek Bellingham: oog valt op Ajacied na sterk WK'

07-12-2022 08:32 Laatste update: 09:36
1

Mohammed Kudus staat nadrukkelijk in de schijnwerpers van Borussia Dortmund. De Duitsers lijken hiermee voor te sorteren op mogelijke vertrek van Jude Bellingham.

Op het WK in Qatar maakte Kudus met Ghana indruk. De middenvelder scoorde tegen Zuid-Korea en werd geprezen voor meerdere sterke optredens namens zijn land. Afgelopen zomer was Everton nog dicht bij een overname van de Ajacied. Dortmund lijkt de volgende grootmacht te zijn in de race om zijn handtekening. Sport BILD meldt dat Der BVB nauw contact heeft met de entourage van Kudus en goede hoop heeft de 22-jarige middenvelder te kunnen overtuigen om een overstap te maken. Dortmund zou bereid zijn een bedrag van meer dan twintig miljoen euro te betalen voor de veelzijdige middenvelder. Met het aantrekken van Kudus zouden Die Borussen inspelen op een mogelijk vertrek van Bellingham. De Engelsman staat in nadrukkelijke belangstelling van de Premier League-top.

Dortmund heeft in de naam van Otto Addo een troef in handen om Kudus te overtuigen. Addo is talentmanager bij Dortmund, maar was op het WK ook bondscoach van Ghana. De manager heeft nauw contact met Kudus en zou mogelijk een rol kunnen spelen om de Ghanees te overtuigen van een overstap.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie