Transfernieuws

Romano: PSG doet niet meer mee om handtekening van Braziliaans supertalent Endrick

Romano: PSG doet niet meer mee om handtekening van Braziliaans supertalent Endrick

06-12-2022 23:50

Paris Saint-Germain zit niet meer achter het zestienjarige supertalent Endrick Felipe aan, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Franse topclub bood enkele dagen geleden nog een gigantisch bedrag, maar trekt zich nu terug. 

PSG kwam in het weekend nog met een bod van 58 miljoen euro over de brug en was in gesprek met Endrick zelf. Naast Endrick wilde PSG ook het talent Estevão vastleggen, waar 35 miljoen euro voor werd geboden. Palmeiras wees uiteindelijk het totaalpakket van ruim 90 miljoen euro af. Na de afwijzing van Palmeiras is PSG uitgepraat en trekt de club zich terug.

Endrick staat al sinds zijn vijftiende op de radar van meerdere topclubs in Europa. De Braziliaan laat het afgelopen jaar indrukwekkende dingen zien bij Palmeiras en wordt gezien als één van de grotere talenten in het voetbal. Real Madrid is volgens geruchten ook geïnteresseerd in de speler en is nog in de race. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!