Nieuws

'Daarom lijkt het ons beter dat João Félix naar iets anders op zoek gaat'

'Daarom lijkt het ons beter dat João Félix naar iets anders op zoek gaat'

06-12-2022 23:33

Het lijkt waarschijnlijk dat João Félix in januari mag vertrekken bij Atlético Madrid. De aankoop van bijna 130 miljoen euro heeft niet weten te overtuigen bij Los Colchoneros en lijkt uitgespeeld bij de Madrileense club.

Clubpresident Gil Marin sprak tegenover RTVE kort over de toekomst van de 23-jarige aanvaller. "João? Het klopt dat de verhouding tussen hem en de trainer niet goed ligt. Hij heeft weinig minuten gespeeld en zijn motivatie is momenteel ver te zoeken. Wat mij betreft is het logisch dat hij in januari naar iets nieuws op zoek mag", liet Marin weten. 

Félix stapte in 2019 over naar Atlético Madrid en is nog steeds de duurste speler in Spanje. De Portugees kwam dit seizoen nog weinig in actie voor Atlético en wist in twaalf Primera División-wedstrijden drie keer te scoren en drie assists te geven. Het contract van Félix loopt tot 2023 door bij de club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!