Nieuws

VN Man of the Match: Ramos doet Ronaldo vergeten met fraaie hattrick

VN Man of the Match: Ramos doet Ronaldo vergeten met fraaie hattrick

06-12-2022 22:00
0

Gonçalo Ramos was dinsdagavond de grote man aan de kant van Portugal. Cristiano Ronaldo begon verrassend genoeg op de bank en werd vervangen door de aanvaller van Benfica en die ruil pakte goed uit. Ramos maakte drie fraaie treffers en is daarmee verkozen tot de VN Man of the Match. 

Alle druk lag bij Ramos voor het duel met Zwitserland, maar daar was tijdens het duel weinig van te merken. De spits van Benfica schoot na een kwartier snoeihard raak, was in de tweede helft meteen trefzeker en wipte even later de bal over doelman Yann Sommer heen om zijn hattrick te voltooien. Waar Ronaldo in zijn glansrijke carrière niet wist te scoren in de knock-outfase van het WK, maakte Ramos er drie. 

De pas 21-jarige Ramos mag zich met zijn hattrick achter enkele mooie namen voegen. Alleen Pelé was jonger toen hij een hattrick maakte tijdens de eindronde van een WK. Ramos loste zes schoten en daarvan gingen er vijf op doel, waarvan er drie in het net belandden. Daarnaast gaf de aanvaller een assist en creërde hij nog twee kansen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie