Nieuws

Schreuder wil schone lei bij Ajax in januari: 'Die energie wil ik meenemen'

Schreuder wil schone lei bij Ajax in januari: 'Die energie wil ik meenemen'

06-12-2022 21:01

Alfred Schreuder is te spreken over de energie die zijn spelersgroep uitstraalt op het trainingskamp in Marbella. De trainer van Ajax heeft door het wegvallen van de internationals meer tijd gehad om zich op de talenten en wisselspelers te richten.

Schreuder spreekt op de clubsite van Ajax over het trainingskamp en wat hem zoal opviel. "We hebben een mooie mix van jongens die overgebleven zijn van Ajax 1 en spelers van Jong Ajax. Het is een groep waarmee we goed kunnen werken. Er heerst een positieve energie. Ze zijn even vrij geweest en maken een frisse indruk, dat is mooi om te zien."

Volgens de trainer zit de sfeer er goed in op het trainingskamp. "De energie die de groep uitstraalt, net als in het begin van het seizoen, wil ik meenemen naar de tweede seizoenshelft. Op het einde was dat minder, vond ik. Dat zag je ook in het resultaat en daar zijn wij verantwoordelijk voor. Ik zie het nu weer terug. De energie is de basis van een goed team." 

Ajax staat na de eerste seizoenshelft op een tweede plaats. In het begin van het seizoen was de voorsprong op de concurrentie nog groot, maar na enkele keren puntenverlies is de achterstand op koploper Feyenoord nu drie punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!