Nieuws

Busquets in zak en as: 'We vertrekken op de wreedst mogelijke manier'

Busquets in zak en as: 'We vertrekken op de wreedst mogelijke manier'

06-12-2022 19:23

Sergio Busquets baalt van de uitschakeling tegen Marokko na strafschoppen. De middenvelder van FC Barcelona benadrukt dat Marokko dinsdag enorm goed verdedigde.

"We wilden doorgaan, maar dat is helaas niet gelukt. Het was een heel fysieke wedstrijd, waarbij zij (Marokko, red.) erg verdedigend speelden. Het was erg moeilijk", zegt Busquets na afloop van de wedstrijd voor de camera van La1, opgetekend door Mundo Deportivo. "We hadden in de laatste seconden van de verlenging nog een goede mogelijkheid, maar die ging er niet in. We vertrekken op de wreedst mogelijke manier."

Spanje had het in balbezit enorm lastig tegen een goed verdedigend Marokko. "We hebben geprobeerd ze uit te putten, maar het ontbrak ons ​​aan dat beetje geluk in de laatste pass of het schot", benadrukt Busquets . "In de penaltyreeks kan het allebei de kanten op, helaas viel het dubbeltje de verkeerde kant op." 

Busquets deed geen uitspraken of dit zijn laatste wedstrijd voor de nationale ploeg was. "Dat is nu niet het belangrijkste, we moeten opstaan. We zitten in een goede dynamiek, met een jonge groep en met een toekomst. We moeten doorgaan", besluit de ervaren middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!