Nieuws

Pröpper gaat met Vitesse op trainingskamp en lijkt schoenen uit wilgen te halen

Pröpper gaat met Vitesse op trainingskamp en lijkt schoenen uit wilgen te halen

06-12-2022 15:38

Davy Pröpper gaat mee met Vitesse op trainingskamp, meldt De Gelderlander. De 31-jarige middenvelder hing dit kalenderjaar plots zijn schoenen aan de wilgen, maar de kans wordt steeds groter dat hij deze er weer uit gaat halen.

Begin 2022 kwam het verrassende nieuws naar buiten dat Pröpper stopte met het provoetbal. De speler die toen nog uitkwam voor PSV leverde zijn contract in. Midden mei werd bekend dat de voormalig Oranje-international al weer ging meetrainen met een tweede divisionist, waaruit bleek dat hij het spelletje nog wel degelijk leuk vindt.

Eind november sloot Pröpper aan bij Vitesse, de club waar voor hem allemaal weer begon. Na een gesprek met Philip Cocu en Vitesse begon de middenvelder weer met trainen, waaruit is voortgekomen dat hij met de selectie meereist op trainingskamp naar Portugal.

Waar het voor Pröpper weer lijkt te beginnen, lijkt het voor een andere speler afgelopen in Arnhem. Thomas Buitink gaat niet mee naar de Algarve. De spits komt weinig aan spelen toe en lijkt uit te gaan kijken naar een nieuwe club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!