Nieuws

BILD: Gravenberch werkt zich in het zweet, andere niet WK-gangers blijven thuis

BILD: Gravenberch werkt zich in het zweet, andere niet WK-gangers blijven thuis

06-12-2022 15:18

Ryan Gravenberch is hard aan het werk op het trainingsveld van Bayern München. De twintigjarige Nederlander zag zijn hoop op het WK eind november vervliegen, maar dat weerhoudt hem niet om extra aan de bak te gaan in Duitsland.

BILD spotte Gravenberch dinsdag op de training van Bayern München. De eerste competitiewedstrijd tegen RB Leipzig staat pas op 20 januari op de planning, maar de middenvelder werkt zich al lekker in het zweet. Volgens het Duitse medium zijn andere sterren zoals Marcel Sabitzer en Mathys Tel - die ook niet naar het WK zijn – thuisgebleven.

Gravenberch werd een uur lang afgemat op de training, door drie coaches: Dino Toppmöller, Xaver Zembrod en Holger Broich. Bij laatstgenoemde mocht de Nederlander de nodige cicuittraining afwerken, terwijl de eerste twee genoemden hem een positiespel lieten afwerken. Op 3 januari wordt de rest van de selectie van Der Rekordmeister weer op het trainingsveld verwacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!