Opstellingen

Opstelling Marokko binnen: Ziyech, Mazraoui en Amrabat basis, Aboukhlal op de bank

Opstelling Marokko binnen: Ziyech, Mazraoui en Amrabat basis, Aboukhlal op de bank

06-12-2022 14:22

De opstelling van Marokko tegen Spanje is binnen. Bondscoach Walid Regragui begint zoals verwacht met Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat in de basis.

Het in Nederland geboren trio maakt zich zodoende op voor hun debuut in de knock-outfase van een WK. Zowel Ziyech, Mazraoui als Amrabat kwam tijdens alle groepsduels in actie voor de ploeg van Regragui en allen maakten ze een sterke indruk. Ziyech valt op door zijn doelpunten en assists, Mazraoui staat op linksback zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje en Amrabat bewaart de rust en verdeelt het spel.

Een in Nederland geboren Marokkaans international die niet in de basis begint is Zakaria Aboukhlal. De door PSV opgeleide oud-AZ’er maakt dit WK indruk met een aantal goede invalbeurten. Tegen België was de aanvaller van Toulouse zelfs trefzeker op aangeven van Ziyech. Toch waren de goede prestaties niet genoeg voor een basisplaats tegen Spanje.

Om 16.00 begint het duel van Marokko met Spanje. De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale van het WK.

Opstelling Marokko: Bono; Hakimi, Saïss, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Sabiri, Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!