Opstellingen

Vermoedelijke opstelling: Marokko met Ziyech, Mazraoui en Amrabat, Aboukhlal bank

Vermoedelijke opstelling: Marokko met Ziyech, Mazraoui en Amrabat, Aboukhlal bank

06-12-2022 08:05 Laatste update: 08:19
2

Marokko begint tegen Spanje met Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat in de basis, meldt het Algemeen Dagblad. Zakaria Aboukhlal moet wederom op de bank plaatsnemen. Spanje begint weer met de vertrouwde basisopstelling, nadat het elftal op de schop was gegooid tegen Japan.

Om 16.00 uur gaat het duel tussen Marokko en Spanje in de achtste finale van het WK van start en de Marokkaanse ploeg begint in de vertrouwde opstelling. Dat betekent dat Mazraoui wederom op linksback begint, omdat Achraf Hakimi de beste op rechts is. Op het middenveld start de dit WK uitstekend spelende Amrabat, die inmiddels in de belangstelling zou staan van de nodige topclubs.

Ziyech, En-Nesyri en Boufal vormen het aanvalstrio van Marokko, waardoor Aboukhlal wederom op de bank moet plaatsnemen. De voormalig aanvaller van PSV en AZ viel een aantal keer goed in en scoorde al tegen België (0-2). Omdat de basis ook uitstekend presteert, ziet bondscoach Walid Regragui geen reden om zijn elftal om te gooien.

Spanje-bondscoach Luis Enrique gooide zijn elftal tegen Japan wél helemaal om. Het resulteerde in een 2-1 verliespartij, maar de Spanjaarden zijn wel verzekerd van de achtste finale. Daarin begint Enrique weer met zijn vertrouwde basiself. Op rechtsback wordt Dani Carvajal verwacht, terwijl het ijzersterke middenveld gevormd wordt door Gavi, Pedri en Sergio Busquets.

Vermoedelijke opstelling Marokko: Bono; Hakimi, Saïss, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Sabiri, Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Vermoedelijke opstelling Spanje: Simón; Carvajal, Rodri, Laporte, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; Torres, Morata, Olmo

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie