Nieuws

'Supersub Origi na uitstekende prestaties in belangstelling van AC Milan'

'Supersub Origi na uitstekende prestaties in belangstelling van AC Milan'

13-12-2021 17:54

Divock Origi heeft de laatste weken van zich doen spreken met beslissende doelpunten namens Liverpool. De Belg weet zich nu in de belangstelling van AC Milan.  

Tegen de Italiaanse grootmacht was de supersub van The Reds woensdag nog trefzeker. Het Milanese bestuur wil voorbereid zijn op een eventueel afscheid van Zlatan Ibrahimovic. Als eventuele opvolger van de Zweed wordt Origi als optie gezien door AC Milan, verzekert Tuttomercatoweb.  

Naast de Rossoneri is ook Atalanta Bergamo geïnteresseerd te zijn in de aanvaller. De mogelijke komst van de Belgische aanvaller hangt af van de toekomst van Luis Muriel, die een transferverzoek zou hebben ingediend. Mocht de Colombiaan vertrekken bij de Italiaanse club, geldt Origi als alternatief. 

Onder Jürgen Klopp lijkt Origi geen rekening te hoeven houden met een basisplaats, waardoor een afscheid voor beide partijen mogelijk uitkomst biedt. Liverpool is desondanks tevreden met de Belg, die zijn waarde als invaller ruimschoots heeft bewezen. Zo scoorde Origi nog in de met 2-0 gewonnen Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!