Nieuws

'Zaakwaarnemer Gimenez bevestigt interesse Sevilla in 'geweldige' Feyenoord-spits'

'Zaakwaarnemer Gimenez bevestigt interesse Sevilla in 'geweldige' Feyenoord-spits'

06-12-2022 07:39
1

Santiago Gimenez kan rekenen op interesse van Sevilla. Dat laat de zaakwaarnemer van de Feyenoord-spits weten aan 1908.nl.

FOX Sports-journalist Claudia García bracht het nieuws al eerder naar buiten en dat wordt nu bevestigt door zaakwaarnemer Matias Bunge. "Sevilla vindt Santiago een geweldige spits", aldus de belangenbehartiger van Gimenez tegenover 1908.nl. "De Spanjaarden focussen zich echter op de komende transferwindow. Nog niet de daarna volgende periode in de zomer. Dan wordt de interesse mogelijk interessant."

Journalist Soy Keri Ruiz informeerde bij Sevilla of de interesse in Gimenez inderdaad klopt. De club uit Andalusië gaf aan dat de Mexicaan niet als mogelijke versterking wordt gezien. 'Bij de Andalusische ploeg kennen ze Gimenez wel, maar hij staat niet op een transferlijst om Sevilla op korte termijn te gaan versterken.' Een transfer lijkt dus allesbehalve in de maak.

Gimenez heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. De Rotterdammers namen hem deze zomer voor vier miljoen euro over van Cruz Azul. Sindsdien scoorde de spits zes keer voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!