Nieuws

Jonk teleurgesteld in ex-Volendammers: 'Mensen vertellen andere waarheden'

Jonk teleurgesteld in ex-Volendammers: 'Mensen vertellen andere waarheden'

05-12-2022 19:53

Wim Jonk heeft gereageerd op de chaotische periode bij FC Volendam. In de media werd gesuggereerd dat de oefenmeester een extra week vakantie had genomen, maar daar is volgens de Volendammer niks van waar. 

Jonk laat weten dat hij afwezig was wegens een knieblessure. "Dat weet je hè, dat mensen gaan roepen op het moment dat er dingen niet zo goed gaan", zegt hij tegenover de camera van ESPN. "Dan komen sommige mensen uit hun schuilkelders. Dat vind ik teleurstellend, je kan ook wederhoor doen. Mensen vertellen andere waarheden. Dat vind ik teleurstellend, zeker als het gaat om mensen die zelf bij Volendam hebben gespeeld", doelt de oefenmeester op de uitspraken van Kees Kwakman.

Henk Veerman en Bilal Ould-Chikh zouden het niet naar hun zin hebben in het vissersdorp. Eerstgenoemde wil naar verluidt weg bij Volendam, terwijl Ould-Chikh onlangs teleurgesteld van het veld liep. "Je weet dat er altijd dingen spelen als spelers niet spelen. Dan zijn ze altijd een beetje ontevreden. De een wat meer dan de ander", reageert Jonk, die met de spelers in gesprek is gegaan.

Of Veerman deze winter vertrekt is nog onduidelijk. Jonk heeft al wel met de spits om tafel gezeten. "En we gaan nog een gesprek met hem voeren. Als mensen ontevreden zijn, moeten we kijken wat de oplossing is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!