Nieuws

'Akkoord over contractverlenging nog steeds ver weg tussen Chelsea en Rüdiger'

'Akkoord over contractverlenging nog steeds ver weg tussen Chelsea en Rüdiger'

13-12-2021 17:20 Laatste update: 17:23

Antonio Rüdiger is met Chelsea in gesprek over verlenging van zijn in 2022 aflopende contract. De mandekker is een vaste kracht in de basiself van The Blues-manager Thomas Tuchel.  

De doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano laat weten dat de gesprekken tussen de Duitse verdediger en de Engelse grootmacht 'al maanden' bezig zijn. Tevens rept de Italiaanse journalist dat de 'onderhandelingen nog verre van voorbij zijn'.  

Real Madrid ziet Rüdiger graag komen als versterking. Eerder werd David Alaba transfervrij binnengehaald door De Koninklijke en gezien de aflopende verbintenis van de 28-jarige verdediger, geldt de Duitser als buitenkansje.  

Ook Bayern München wordt genoemd als potentieel geïnteresseerde club. Romano verzekert dat Der Rekordmeister afgeschrikt is door de salariseisen van de oud-verdediger van onder meer AS Roma. Tottenham Hotspur geldt niet langer als gegadigde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!