Nieuws

Van Nistelrooij begint voorbereiding met 28 spelers: vroege rentree voor Boscagli

Van Nistelrooij begint voorbereiding met 28 spelers: vroege rentree voor Boscagli

05-12-2022 15:38
0

PSV is begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Ruud van Nistelrooij maakt gebruikt van 28 spelers, meldt de club via de officiële kanalen. Olivier Boscagli is voor het eerst sinds april 2022 weer van de partij bij de Eindhovenaren.

In april van dit jaar liep de Fransman een zware knieblessure op. Alhoewel de verwachting was dat zijn rentree tot in 2023 op zich zou laten wachten, is Boscagli nu dus aangesloten bij de selectie van Van Nistelrooij. De trainer heeft acht spelers van Jong PSV aan de selectie van de hoofdmacht toegevoegd.

Op Campus De Herdgang beginnen de Brabanders aan de voorbereiding op de tweede competitiehelft, die op 7 januari begint voor PSV. Donderdag vindt er een openbare training plaats, waar volgende week wordt afgereisd naar Marbella voor een trainingskamp. Een aantal spelers sluit later aan in verband met interlandverplichtingen.

PSV-selectie per 5 december:
Peersman, Waterman, Drommel, Benitez, Teze, Hoever, Ramalho, Brantwaithe, Obispo, Max, Mauro, Veerman, Van Ginkel, Ledezma, Savio, Madueke, Til, Vertessen, El Ghazi, Boscagli (allen PSV 1). Seelt, Van de Blaak, Van den Heuvel, Nassoh, Fofana, Bars, Vos, Tielemans. (allen Jong PSV)

Aansluiters per 12 december:
Bakayoko, Saibari, Sangaré, Oppegard, Mwene.

Aansluiters op het trainingskamp in Marbella:
Gutiérrez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie