Nieuws

Slapeloze nachten voor Cash: 'Hij heeft mijn benen in de fik gezet, zo snel'

Slapeloze nachten voor Cash: 'Hij heeft mijn benen in de fik gezet, zo snel'

05-12-2022 13:42

Matty Cash heeft zondag Kylian Mbappé niet kunnen weerhouden van twee doelpunten. De Poolse back zag vaker de rug van de Fransman dan zijn torso, maar hield wel het shirt van Mbappé over aan de achtste finale tegen Frankrijk.

Frankrijk won met 3-1 van Polen en Mbappé had daar met twee prachtige doelpunten en een assist een reuzenaandeel in. Na afloop van de wedstrijd sprak Cash over zijn directe tegenstander, die al vijf keer scoorde op het toernooi. "Ik heb voor de wedstrijd de hele middag clips van hem gezien, dus ik wist dat het zwaar zou worden", stelt Cash tegenover The Guardian. "Maar wanneer hij de bal krijgt, stopt, en weer beweegt, is hij het snelste object dat ik ooit heb gezien", lacht Cash. 

"Na de wedstrijd vroeg ik of ik zijn shirt mocht hebben. Die heeft hij mij gegeven, dus daar ben ik wel blij mee", vervolgt Cash. "Hij laat zijn schouder zakken, gaat naar de ene kant, dan naar de andere kant. Mijn benen stonden in de fik. Volgens mij heb ik het achteraf wel oké gedaan", besluit de back. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!