Nieuws

Real reageert: Het was verrassend, betreurenswaardig en moeilijk te begrijpen

Real reageert: "Het was verrassend, betreurenswaardig en moeilijk te begrijpen"

13-12-2021 16:59 Laatste update: 17:00

Real Madrid werd bij de Champions League-loting gekoppeld aan Paris Saint-Germain. Bij de club werd eerder op de maandag verbolgen gereageerd op de gang van zaken. Directeur institutionele relaties Emilio Butragueño bespreekt het aanstaande topaffiche.

Bij Real Madrid TV liet de goaltjesdief van weleer zijn licht schijnen op de gang van zaken. Na een fout van de UEFA bij de initiële loting, volgde om 15.00 uur een herkansing. "Het was verrassend, betreurenswaardig en heel moeilijk te begrijpen. Rekening houdend met de miljoenen fans die op de loting zaten te wachten, evenals de hele sportwereld", reageert De Gier verbolgen op de tweede loting. In eerste instantie zou De Koninklijke het opnemen tegen Benfica, waar dus een streep doorheen ging. 

Butragueño is ondanks de gang van zaken content met PSG als tegenstander. "We kijken uit naar de ontmoeting met PSG, we zijn ons bewust wat deze competitie betekent voor de club en fans. We zijn ons ook bewust van de moeilijkheidsgraad en de categorie spelers die zij hebben, maar wij hebben vertrouwen dat de ploeg twee mooie wedstrijden gaat spelen. We hopen in de kwartfinale te komen", besluit hij over het aanstaande weerzien met voormalig Real-aanvoerder Sergio Ramos. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!