Nieuws

Noppert deinst niet terug voor Messi: 'We zijn klaar voor elke tegenstander'

Noppert deinst niet terug voor Messi: 'We zijn klaar voor elke tegenstander'

05-12-2022 09:30
2

Andries Noppert beleeft tot dusver een sterk WK en kijkt uit naar het treffen met Lionel Messi. De ruim twee meter lange doelman uit Joure is niet bang voor het Argentijnse icoon en stelt dat Oranje klaar is voor iedere tegenstander.

Noppert blikt vooruit op het duel met Argentinië met De Telegraaf en heeft alleen maar zin in de kraker op vrijdag. "Ook deze moeten we pakken", stelt Noppert over Argentinië. Het is natuurlijk fantastisch. Hoe groter de club of het team waartegen je speelt, hoe mooier het is. Ik heb veel vertrouwen in deze jongens, dat we het ook daartegen goed gaat doen. Ongeacht dat het nog beter kan, doen we heel veel dingen goed als team. Dat maakt me trots. Je ziet dat het een hechte groep is."

Lionel Messi nam zijn land de afgelopen twee wedstrijden op sleeptouw. De Argentijnen hadden moeite met Australië, maar zijn nog steeds één van de favorieten voor de WK-winst. "Ik denk dat we klaar zijn voor elke tegenstander. Argentinië is een van de favorieten. Maar dat maakt niet zoveel uit. Dat zijn wij ook", stelt Frenkie de Jong. Noppert kijkt uit naar de ontmoeting met Messi. "Dat is een wereldspeler. Het is hartstikke leuk om tegen zulke gasten te spelen, maar ook dan wil je winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!