Nieuws

Engeland meldt afwezige: Sterling niet tegen Senegal vanwege familieomstandigheden

Engeland meldt afwezige: Sterling niet tegen Senegal vanwege familieomstandigheden

04-12-2022 19:58
1

Raheem Sterling is niet van de partij bij Engeland tegen Senegal. De aanvaller moet wegens familieomstandigheden het duel aan zich voorbij laten gaan.

Het is onbekend om wat voor familieproblemen het gaat voor de aanvaller van Chelsea en het Engelse nationale elftal. Ook is er niets bekend over het verdere vervolg van het WK voor Sterling, mochten de Engelsen zich zondagavond tegen Senegal verzekeren van een plek in de kwartfinale.

Sterling stond tegen Iran en de Verenigde Staten nog in de basis bij Engeland. Tijdens het duel met Iran kwam de aanvaller ook tot scoren. Tegen Wales moest de oud-speler van Manchester City het doen met een plek op de bank.

Chelsea betaalde deze zomer 56,2 miljoen euro aan Manchester City om de aanvaller over te nemen. Sterling kwam eerder ook al uit voor Liverpool. In totaal kwam de technicus al 81 keer uit voor Engeland en daarin scoorde hij twintig keer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!