Nieuws

Neymar keert terug bij Brazilië na enkelblessure, Tite laat basisplaats in midden

Neymar keert terug bij Brazilië na enkelblessure, Tite laat basisplaats in midden

04-12-2022 15:09
0

Neymar maakt onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Brazilië tegen Zuid-Korea. De vedette van de Goddelijke Kanaries is op tijd hersteld van een enkelblessure.

Daags voor de wedstrijd tegen Zuid-Korea zei Tite al dat de deur op een kier stond. "Hij gaat vanmiddag trainen", citeerde NU.nl de bondscoach. "Als hij goed traint, dan maakt hij deel uit van de wedstrijdselectie. Of hij gaat beginnen, hangt ook af van het oordeel van de medische staf. Ik speel het liefst met de sterkste elf. Als trainer moet ik soms een risico nemen."

Nu heeft de bondscoach bevestigd dat Neymar kan spelen. "Ja", was zijn korte antwoord. Of Neymar ook aan de aftrap zal beginnen maandag om 20.00 uur, laat Tite in het midden. De verwachting is wel dat de technicus geen heel duel kan spelen.

Neymar raakte tijdens de eerste WK-wedstrijd van Brazilië geblesseerd tegen Servië. De aanvaller had een dikke enkel en men was bezorgd over het verdere verloop van zijn WK. Tite nam de grootste zorgen eerder al weg. Een terugkeer is nu in de maak.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie