Nieuws

Messi verwacht 'een strijd' met Oranje: 'Geweldige spelers, fantastische coach'

Messi verwacht 'een strijd' met Oranje: 'Geweldige spelers, fantastische coach'

04-12-2022 13:57

Lionel Messi plaatste zich zaterdag met Argentinië voor de kwartfinale van het WK. Daarin wacht Oranje en de vedette weet dat het zwaar zal worden voor zijn land.

Messi zette Argentinië in de 35ste minuut op voorsprong op aangeven van Nicolas Otamendi. In de tweede helft deed Julian Álvarez ook een duit in het zakje. Het werd nog even spannend na een eigen goal van de Argentijnen, maar uiteindelijk plaatste de Zuid-Amerikanen zich voor de kwartfinale van het WK. "Er wacht nu een strijd met Nederland", weet Messi. "Ze hebben geweldige spelers en een fantastische coach."

De spelverdeler van Paris Saint-Germain is goed op de hoogte van de prestaties van Oranje dit WK. Messi denkt dat het lastig zal worden voor zijn land. "Nederland speelt er goed, het zal hard werken worden. Voor ons is dit toernooi vanaf de start moeilijk geweest", doelt de Argentijn op de verrassende 2-1 nederlaag tegen Saudi-Arabië. "Het zal in dit stadium alleen nog maar zwaarder worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!