Nieuws

Opvallende afwezige bij training Oranje: routinier verschijnt niet op het veld

Opvallende afwezige bij training Oranje: routinier verschijnt niet op het veld

04-12-2022 11:12 Laatste update: 11:16

Het Nederlands elftal trainde zondagochtend voor het eerst na de met 3-1 gewonnen achtste finale tegen de Verenigde Staten. De gebruikte basiself zat binnen op de hometrainer, maar de reserves mochten zich van hun beste kant laten zien op het veld. Stefan de Vrij was daarbij een opvallende afwezige.

De Vrij maakte op het huidige WK nog geen minuten onder Louis van Gaal, maar zou een belangrijke stand-in kunnen zijn voor bijvoorbeeld Nathan Aké, Virgil van Dijk of Jurriën Timber. Het is niet precies duidelijk wat er met de verdediger van Internazionale aan de hand is.

Teun Koopmeiners en Steven Bergwijn vielen in de rust van de wedstrijd in en dus mochten ook zij zich focussen op herstel. De rest van de reservespelers trainden wel volledig mee. Oranje komt komende vrijdag pas weer in actie op het WK. Dan is het Argentinië van Lionel Messi de tegenstander in de kwartfinale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!