Nieuws

'Giménez staat schorsing boven het hoofd wegens tirade na uitschakeling Uruguay'

'Giménez staat schorsing boven het hoofd wegens tirade na uitschakeling Uruguay'

03-12-2022 16:43
0

José María Giménez was vrijdag na de uitschakeling van Uruguay op zijn zachtst gezegd niet blij met de arbitrage. De Uruguayaanse speler schold iedereen de huid vol en raakte een FIFA-official met de elleboog. De speler hangt nu een enorme schorsing boven het hoofd.

Uruguay leek tijdens het duel met Ghana op rozen te zitten, maar door de late overwinning van Zuid-Korea moest het land plots nog één goal maken. In de blessuretijd van het duel met Ghana smeekte Uruguay meermaals om een strafschop, maar daar ging de arbitrage niet in mee. Na afloop van de wedstrijd waren de Uruguayanen woedend.

Edinson Cavani kegelde een VAR-scherm omver, maar Giménez ging nog een stuk verder. De speler liet zijn ongenoegen op agressieve wijze blijken en raakte het achterhoofd van een FIFA-official met de elleboog. De speler hangt nu een schorsing van vijftien wedstrijden boven het hoofd. "Ze (de arbitrage, red.) zijn een stel dieven, deze klootzakken. Ja, film me maar. H**renzoon", zei Giménez over de aanwezige arbitrage. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie