Nieuws

Lang mogelijk Oranje-invaller: 'Stond best lang één op één met Louis te praten'

Lang mogelijk Oranje-invaller: 'Stond best lang één op één met Louis te praten'

03-12-2022 12:28
1

Noa Lang zou wel eens invalbeurt kunnen gaan krijgen tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten. De aanvaller van Club Brugge zou lang in gesprek zijn geweest met Louis van Gaal.

Dat Van Gaal veel met zijn spelers praat, is bekend. Toch hebben de afgelopen weken uitgewezen dat wanneer de bondscoach uitvoerig met één van zijn spelers op het veld staat te praten, er een kans bestaat op speeltijd. Zo zagen we Van Gaal bijvoorbeeld lang met Marten de Roon praten in aanloop naar het duel tegen Qatar. Het resultaat? Een basisplaats voor de defensieve middenvelder.

Nu zou de bondscoach veel met Lang in de weer zijn geweest. "Noa Lang stond vandaag best wel lang één op één met Louis te praten. Dus wellicht dat hij tegen Amerika een invalbeurt krijgt", opperde Noah Vahle vrijdagavond in het programma De Oranjewinter.

Oranje en de Verenigde Staten trappen zaterdagmiddag om 16.00 af voor de eerste wedstrijd in de knock-out fase van het WK in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!