Transfernieuws

Transfergoeroe Romano: 'WK-sensatie Gvardiol gaat een megatransfer maken in 2023'

Transfergoeroe Romano: 'WK-sensatie Gvardiol gaat een megatransfer maken in 2023'

03-12-2022 12:16
1

Josko Gvardiol gooit momenteel hoge ogen op het WK in Qatar. De Kroatische verdediger van RB Leipzig bereikte mede door zijn goede spel de volgende ronde van het toernooi met zijn land. Volgens Fabrizio Romano kan hij rekenen op een megatransfer in 2023.

Volgens de Italiaanse transferexpert hengelen meerdere clubs naar Gvardiol. Onder meer Chelsea zou een poging willen wagen om het talent in de armen te sluiten. Het is niet de eerste keer dat The Blues het willen proberen: afgelopen zomer werd er ook al onderhandeld. De Kroaat zou een afkoopclausule in zijn contract hebben, maar hoe hoog die som precies is, is niet bekend. Het bedrag van 45 miljoen is in ieder geval niet waar volgens hem.

Chelsea is in ieder geval hard op weg om zich te versterken. De Londenaren zouden Christopher Nkunku al praktisch binnen hebben gehaald en zouden met Gvardiol hun volgende transferslag willen slaan. Volgens Romano is het in ieder geval onvermijdelijk dat de verdediger in 2023 gaat vertrekken bij Leipzig.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!