Nieuws

Rensch vol vertrouwen: Jullie gaan een Ajax met meer focus, pit en strijd zien

Rensch vol vertrouwen: "Jullie gaan een Ajax met meer focus, pit en strijd zien"

02-12-2022 22:51

Devyne Rensch kijkt vol vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De jonge rechtsback werd door bondscoach Louis van Gaal niet meegenomen naar het WK in Qatar en zit dus al volop in de voorbereiding op het tweede gedeelte van het voetbaljaar.

 In gesprek met de clubkanalen blikt Rensch terug op het eerste deel van het seizoen. "Ik denk dat we goed begonnen, maar de laatste paar wedstrijden speelden we wat minder. We hadden puntenverlies waar wij zeker niet op hadden gerekend. Het is dus belangrijk om goed terug te komen", vertelt de rechtsback, die ook ingaat op zijn persoonlijke vorm. "Het gaat zeker met veel ups, ik kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft."

"Jammer genoeg liep ik wel een liesblessure op, waardoor ik een paar wedstrijden moest missen. Dat was wel even balen, maar ik denk dat ik mezelf goed heb teruggeknokt", aldus Rensch, die veel vertrouwen heeft in het tweede deel van de competitie. "Jullie gaan een Ajax met meer focus, pit en strijd zien. Een team dat wil vechten voor de punten en zo gewoon weer snel de eerste plek hoopt te veroveren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!