Nieuws

Suárez mocht kinderen niet zien na laatste WK-duel: 'FIFA is altijd tegen Uruguay'

Suárez mocht kinderen niet zien na laatste WK-duel: 'FIFA is altijd tegen Uruguay'

02-12-2022 21:03 Laatste update: 21:06

Luis Suárez is diep teleurgesteld na de uitschakeling met Uruguay op het WK. De Zuid-Amerikanen wonnen met 2-0 van Ghana, maar zagen Zuid-Korea verrassend genoeg winnen van Portugal en liggen dus alsnog uit het toernooi.

Na het laatste fluitsignaal kon Suárez zijn tranen moeilijk bedwingen. "Ik ben teleurgesteld en boos", reageerde hij na afloop. "We zijn kritisch op de manier waarop we speelden in de eerste twee wedstrijden, maar vandaag hebben we alles gegeven. We moesten winnen en dat hebben we gedaan, maar we zijn door onszelf in deze positie beland."

Na het duel wilde Suárez zijn kinderen zien, maar daar stak de FIFA een stokje voor. "Na de wedstrijd wilde ik mijn familie zien en kreeg ik te horen dat mijn kinderen niet naar beneden mochten komen, terwijl ik een speler van Frankrijk wel met zijn kinderen op de reservebank heb gezien. Het lijkt erop dat Uruguay meer macht moet krijgen. De FIFA is altijd tegen Uruguay."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!