Nieuws

Broertje Hazard drukt geruchten de kop in: 'Dat zou dan aan de bondscoach zijn'

Broertje Hazard drukt geruchten de kop in: 'Dat zou dan aan de bondscoach zijn'

02-12-2022 17:29

Een emotionele Eden Hazard heeft zijn ploeggenoten na de uitschakeling van België verteld te stoppen bij de nationale ploeg, meldt RTBF. Kylian Hazard, het broertje van de gevallen sterspeler, ziet dat echter niet snel gebeuren. 

België stelde in alle drie de wedstrjiden op het WK teleur en werd donderdag uitgeschakeld na een gelijkspel tegen Kroatië. Meerdere Belgische media, waaronder Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws, melden nu dat Hazard inderdaad zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Rode Duivels. Zijn broertje Kylian, die op een lager niveau actief is als voetballer in België, denkt dat het gerucht niet klopt. 

"Zijn er veel speculaties over Eden bij de nationale ploeg? Waarom? Ik denk niet dat hij ooit een selectie zal weigeren. Als Eden er niet meer bij is, zal dat eerder een keuze van de nieuwe bondscoach zijn. Eden is trots om international te zijn", laat Kylian weten aan Het Nieuwsblad. Hazard speelde inmiddels 126 keer bij de nationale ploeg. De aanvaller is sinds 2008 een vaste aanwezige bij de Rode Duivels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s