Nieuws

Argentinië mist mogelijk belangrijke naam in achtste finale tegen Australië

Argentinië mist mogelijk belangrijke naam in achtste finale tegen Australië

02-12-2022 17:19

De nationale ploeg van Argentinië kan nog niet met zekerheid op Ángel Di María rekenen in het duel met Australië in de achtste finales van het WK. De Argentijn raakte in het laatste groepsduel geblesseerd en kampt met hamstringklachten.

Bondscoach Lionel Scaloni zag tot zijn grote opluchting dat Argentinië zich voor de achtste finales wist te plaatsen na een blamage in de eerste wedstrijd, maar mogelijk mist Scaloni zijn buitenspeler. "We hopen dat hij fit is en dat hij kan spelen", was het enige wat Scaloni over zijn speler kwijt wilde. Di María speelde alle drie de wedstrijden op het WK, maar werd in de wedstrijden tegen Mexico en Polen wel gewisseld. 

Voor Di María zijn het niet de eerste klachten van het seizoen. De aanvaller speelde slechts zeven wedstrijden bij Juventus en had eerder in het jaar al last van zijn hamstring. Argentinië treft zaterdag alweer Australië in de achtste finales van het WK in Qatar. De aftrap is om 20.00 uur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!