Nieuws

'Ihattaren kan bij een aantal van hen op assistentie rekenen als hij belt'

'Ihattaren kan bij een aantal van hen op assistentie rekenen als hij belt'

01-12-2022 10:27

PSV ziet het niet zitten om weer in zee te gaan met Mohamed Ihattaren, maar enkele grote voetbalnamen binnen de club zijn nog steeds bereid de voetballer te helpen. Ihattaren liet onlangs via sociale media blijken weer terug te willen keren bij de club uit Eindhoven. 

Ihattaren plaatste een oude foto van zichzelf in het shirt van PSV met de tekst Soon eronder. Het Eindhovens Dagblad deed navraag en bevestigde dat PSV zelf een dergelijke terugkeer niet ziet zitten. 'Ze hebben hun hulp simpelweg opgegeven en het zijn niet de minste namen uit de voetballerij. Wel kan Ihattaren bij een aantal van hen op assistentie blijven rekenen als hij belt, zo verklaren ze. Zo bont heeft hij het dus nog niet gemaakt.'

Eén van de weinigen die nog wellicht iets van verandering kan bewerkstelligen bij Ihattaren, is Jong PSV-trainer Adil Ramzi. 'Maar hij kan geen scenario gebruiken waarin eventuele problemen met Ihattaren zijn hele team ontwrichten. Als PSV eventueel zou beginnen aan een terugkeer van Mohamed Ihattaren, moet er een enorme omslag in zijn hoofd hebben plaatsgevonden', besluit het ED. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!