Nieuws

Portugezen houden hun adem in: Ronaldo slaat groepstraining over

Portugezen houden hun adem in: Ronaldo slaat groepstraining over

30-11-2022 19:02
1

Cristiano Ronaldo heeft woensdag de groepstraining bij Portugal overgeslagen, meldt A Bola. Volgens het medium heeft de 37-jarige vedette voor zichzelf getraind.

Het niet meetrainen is op zich geen groot probleem voor Portugal, aangezien het land al is gekwalificeerd voor de laatste zestien. Dat deed door Ghana (3-2) en Uruguay (2-0) achtereenvolgens te verslaan. In beide duels speelde Ronaldo een belangrijke rol.

Het ontbreken van de Portugese nummer zeven heeft niets te maken met de mogelijke transfer naar de Saudi-Arabische club Al-Nassr, waar hij nadrukkelijk mee in verband wordt gebracht. Ronaldo moet zich namelijk wel bezighouden met transferperikelen, omdat Manchester United tijdens het WK met hem brak.

Naast Ronaldo waren er nog meer afwezigen op de Portugese training. Nuno Mendes verliet tegen Uruguay met tranen het veld omdat hij een ogenschijnlijk ernstige spierblessure heeft opgelopen, terwijl Pereira drie ribben heeft gebroken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!