Transfernieuws

'Drie Europese grootmachten vissen naar Gakpo: PSV ontving nog geen officieel bod'

'Drie Europese grootmachten vissen naar Gakpo: PSV ontving nog geen officieel bod'

30-11-2022 13:08

PSV heeft nog geen formeel bod binnen gekregen op WK-revelatie Cody Gakpo. Wel zijn er veel clubs geïnteresseerd, waaronder Manchester United, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Afgelopen zomer was het spel al op de wagen rondom Gakpo, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Ook toen was het United van Erik ten Hag al geïnteresseerd, maar er werd niet doorgepakt. De 'Eintovenaar' kon daarnaast naar Leeds United en Southampton, maar bedankte hiervoor. Dat lijkt een goede keuze te zijn geweest, aangezien hij nu over heel de wereld in de schijnwerpers staat door zijn drie doelpunten voor Oranje op het WK.

Volgens de Italiaanse journalist is het United dat de beste kans heeft op de handtekening van Gakpo. Nadat het met Cristiano Ronaldo brak is de roep om een extra aanvaller groot en naar verwachting zullen er binnenkort gesprekken gevoerd gaan worden met het management van de PSV’er. The Mancunians krijgen wel directe concurrentie. Volgens Romano zou ook Liverpool hun scouts aan het werk hebben gezet om de aanvaller te bekijken.

Naast de Engelse interesse zou er ook een Spaanse grootmacht op de loer liggen: Real Madrid. Daar is ook al wat langer sprake van, maar tot een officieel bod van De Koninklijke kwam het nog niet. Volgens het Eindhovens Dagblad neemt Gakpo na het WK een beslissing over zijn toekomst en zou hij inmiddels meer dan zestig miljoen euro waard zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!