Nieuws

'Ronaldo is eruit en vertrekt naar zandbak: half miljard euro ligt klaar'

'Ronaldo is eruit en vertrekt naar zandbak: half miljard euro ligt klaar'

30-11-2022 10:13 Laatste update: 10:18
2

Groot nieuws uit Spanje: dagblad MARCA weet te melden dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan gaat vervolgen bij Al-Nassr in Saudi-Arabië. De Portugese vedette gaat tekenen voor 2,5 jaar en zal een bizarre som geld gaan opstrijken.

Volgens informatie van de Spaanse krant ligt er een 2,5-jarig contract klaar voor Ronaldo bij Al-Nassr. Daar staat een jaarsalaris van om en nabij de 200 miljoen euro (!) tegenover. Dat beketent dat Ronaldo tot aan zijn veertigste (in februari wordt hij 38 jaar) een half miljard euro bij elkaar kan gaan voetballen.

De transfer nadert zijn afronding, aldus MARCA. De 200 miljoen euro die Ronaldo op jaarbasis gaat verdienen, is inclusief tekengelden en advertentie-afspraken. Europese topclubs zaten niet te wachten op de komst van CR7 nadat zijn contract bij Manchester United werd verscheurd, waardoor hij nu zwicht voor het grote geld uit het Midden-Oosten.

'Geen enkel team van het oude continent komt ook maar in de buurt van het voorstel van het Arabische team', concludeert MARCA. De Amerikaanse Major League Soccer gold ook als potentiële bestemming voor Ronaldo, maar wist eveneens niet in de buurt te komen bij het astronomische bedrag dat Al-Nassr voor hem overheeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!